Pages

Saturday, July 23, 2011

Spuma de mure pentru PROVOCAREA LUNII IULIE "DULCE ROMANIE" ~ Blackberry cream

Photobucket

* 3 pahare de mure (pahar mare de 250 ml)
* 6 linguri de zahar
* 2 albusuri

Am batut albusurile spuma tare.
Am adaugat pe rand cate o lingura de zahar.
Am adaugat si fructele.
Am tinut la rece pana la servire.

Cu aceasta reteta particip la PROVOCAREA LUNII IULIE "DULCE ROMANIE"2011 gazduita de FLORY pe blogul RETETE FEL DE FEL.


* 3 cups blackberries (large glass of 250 ml)
* 6 tablespoons sugar
* 2 egg whites

Beat egg whites until stiff.
Add sugar, keep beating
Added 
fruit.
Beat until they all mix well.

Keep cool until serving.




  
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

3 comments:

  1. Ce bine arata!N-am facut pana acum spuma de mure,dar as vrea sa-ncerc.Multumesc mult pentru participare,pupici!

    ReplyDelete
  2. si eu fac spuma de mure , are o culoare superba si e fff buna !!!

    ReplyDelete
  3. :* Flory, catkitchen
    la mine asta a fost prima spuma de mure.
    puteam sa pun mai putin zahar, mie mi se pare cam dulce.
    ieri nu s-a mancat toata spuma si pe azi a cam lasat zeama. dar am batut-o din nou cu mixerul si e ca noua :)

    ReplyDelete

Printfriendly

Print Friendly and PDF

About Me

My photo
Io-s Daiana din Timisoara, o banateanca zapacita. Imi place sa spun ca-s banateanca, nu pt ca as cunoaste tot ce tine de Banat ci pt ca ma simt bine pe aceste meleaguri, unde m-am nascut si am crescut. "Bucatareala" m-a apucat asa mai serios dupa ce in 2008 am vazut filmul Ratatouille. Stiu ca e doar un film animat, dar atat de simpatic mi-a fost sobolanutul Remy, cum stia el sa aprecieze mancarea bine pregatita, a invatat de la tv sa gateasca, faza cu explozia de gusturi cand combini ingredientele si motto-ul lui Gusteau "Anyone can cook!" Indemnata de primele succese si de aprecierile celor din jur, mi-am zis ca pot si io, asa ca am inceput cu prajiturile pt ca mi s-au parut mai prietenoase, mai usor de fotografiat si parca ceva mai simplu de realizat decat mancarurile gatite. Si vorba unui prieten "Sigur iti ies toate daca pui atata suflet". Am creat blogul din dorinta de a aduce la un loc doua dintre pasiunile mele: gatitul si fotografiatul, si pentru ca: “This is my invariable advice to people: Learn how to cook - try new recipes, learn from your mistakes, be fearless, and above all HAVE FUN!” ~ Julia Child, My Life in France

Copyright

All rights reserved. No part of the contents of this blog may be reproduced in any form or by any means, electronically or otherwise, without the prior written permission of the owner (vdaiana-http://testdaiana1.blogspot.ro/).

Toate drepturile rezervate. Nici o parte din conţinutul acestui blog nu poate fi reprodusă sub nici o formă (electronică sau de altă natură) fără acordul scris al proprietarului (vdaiana-http://testdaiana1.blogspot.ro/). Publicarea sau multiplicarea fara acordul scris al proprietarului se pedepseste conform legii in vigoare (Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe).